Житомирські тролейбуси тимчасово не курсують, тривають аварійні роботи на кількох вулицях

На вулиці Великій Бердичівській утворилося провалля і Житомирводоканал зараз лагодить мережі. Паралельно на Леха Качинського, поряд із Малою Бердичівською, стався порив.

«Велика Бердичівська закрита, у зв’язку з тим, що є там відповідна розкопка: на Бульварі до Чорновола. Там вже 5 день не працюють тролейбусом. Весь цей поток рухався по Леха Качинського, по Малій Бердичівській, по Фещенка-Чопівського і Шевченка. Взагалі не рухаються тролейбуси: не по Бердичівській, не по Театральній, не по Качинського. Припинений рух до завершення робіт Водоканалом» — повідомив начальник управління транспорту Житомирської міськради Костянтин Підпокровний.

Директор технічний Житомирводоканалу телефоном розповів: які аварії стались по їхніх мережах на Великій Бердичівській та Леха Качинського.

Перед Водоканалом працювали і Житомиртеплокомуненерго: таким чином готувались до ремонту асфальту на відрізку Леха Качинського.

Коли пориви залагодять — ремонт дороги по вулиці Чуднівській продовжать на Леха Качинського, відновлять рух транспорту та продовжуватимуть вкладати нове асфальтне покриття на Великій Бердичівській.

Нагадаємо, Бердичівську почали ремонтувати ще в квітні, йдеться про відрізок від Бульвару до вулиці Довженка