Жителі села Слобода-Селець Житомирського району три дні були повністю відключені від водопостачання

Після реконструкції водогону на вихідних, жителі села Слобода-Селець Житомирського району три дні були повністю відключені від водопостачання. Тимчасові проблеми із водою спостерігалися і в Новогуйвинську, і частково в селищі Гуйва, там проблему ліквідували швидше. Станом на 16:00 вода почала з’являтися і у Слободі Селець. Директор водоканалу пояснив, причину відсутності води довго не могли знайти.

«Після відновлення водопостачання 5 липня,  десь в середині дня ми увімкнули насосну станцію і після поступового наповнення трубопроводів у нас на 6 липня залишилися проблеми на трьох великих об’єктах — це село Слобода-Селець, Новогуйвинськ і частина Гуйви. Чому частина, тому що я спілкуюся із певною кількістю місцевих жителів і вони розповідали, що де в кого вода з’явилася відразу, де в кого вона не з’являлася певний час. Питання із Новогуйвинськом наразі вирішено, водопостачання є. Що стосується Слободи-Селець, ми шукали причину і доволі довго не могли віднайти її, до поки не знайшли межу балансового розмежування, де стоїть лічильник, під який підігналося дуже багато бруду і він просто забив пропускний отвір, ми його вичистили і вода мешканцям Слободи-Селець поступає», — розповідає директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін.

Андрій Нікітін також анонсував масштабну реконструкцію на наступний рік й запевнив – цьогоріч розгортати грандіозні ремонти – не збираються