24 липня відбудеться урочисте відкриття фотовиставки «Кольори Індії» в Арт Центрі GNATYUK

Побувати в Індії не зважаючи на карантин. Так, це можливо. З 11 липня по 15 серпня цього року в житомирському GNATYUK Арт Центрі стартувала фотовиставка «Кольори Індії», де представлені роботи індійського фотохудожника Капіш Гуара, Фотографа Геннадія Кравця, та народного художника України Юрія Камишного, з яким власне ми змогли поспілкуватися онлайн, бо митець проводить свій час за містом.

«Про що розповідають картини на цій виставці, фотокартини, то я сказав би, що як пишеться в мудрих книжках, що всі шляхи, всі слова, всі пісні, всі фільми, всі розповіді в цьому житті про головне, про одне, про те заради чого існує цей всесвіт, це подорож від земного народження і до відходу у потойбічний світ. І все те що супроводжує нас на цьому шляху» — сказав Народний художник України Юрій Камишний.

Юрій Камишний «ловив»  тонкі людські емоції, в індійському світі, щоб красномовно передати красу духовності. Сенс усього  - це знайти любов. Художник наголосив, що йому поки простіше висловлювати себе словами, а ніж на полотні.

Натхненний Індією, Юрій Камишний не може визначитись з найулюбленішою його фото роботою, бо кожна з них має особливе значення для нього

Виставку можна відвідувати просто зараз, безкоштовно. А в наступну пятницю 24 липня, о 14:00 відбудеться офіційне відкриття «Кольорів Індії» разом з її творцями