Жителі провулку Комунальний перекрили дорожній рух

Розлючений натовп вимагає від влади дій. Вбиті горем батьки у відчаї, їх діти не захищені, габаритний транспорт, що їздить  провулком не дає проходу.

Представники влади не зволікали. Одразу прибули місце. Почали встановлювати засоби обмеження швидкості для транзитного транспорту, однак виключенням є комунальний транспорт. Встановили знаки та почали розглядати варіанти об’їзду.

Коли зібрали нараду, то місцеві почали озвучувати низку інших проблем: відсутність світлофору, автостоянки та дитячого майданчика.

Пані Тамара говорила від обличчя усіх жителів провулку. Окремі проблеми що затягувались на роки — вирішились сьогодні на місці

«Коли ми звернулися до керівника штучних споруд, що нам заявили? Десь, щось, колись, якось…Сьогодні вже було все зроблено. Швидко, вміємо. Хочемо. Працюємо. Чому ми сьогодні маємо потерпати від того, що залітають, в наш провулок навіть легкові машини з великою швидкістю. Чому не можна обладнати отут на пустирі, майданчик для того щоб люди, які їдуть в РЕС поставили свою машину, я к цивілізовані люди, прогулялися 200 метрів до офісної споруди і вирішили свої питання» — каже житомирянка Тетяна Поліщук.

Впродовж трьох днів має вирішитись питання з прокладення нової дороги, а встановлення знаків може попередити страшні ситуації у майбутньому