Біля Дому Серця посеред тротуару було встановлено стовп

Житомиряни почали розміщати у соціальних мережах фото стовпа, який «виріс» посеред тротуару. Виявляється, контактна мережа трамваїв, була встановлена та закріплена на торцях будинків, які там знаходяться.

Встановлення стовпів на цьому місці має вберегти будинок у вигляді серця від руйнування.

«Враховуючи те, що як раз була складність в облаштуванні самої опорної частини в зв’язку з наявністю  великої кількості підземних комунікацій, на зеленій зоні в тій частині, що було неможливо, де ливневі каналізації де мережі звязку та водоканалу, тому іншого місця для облаштування цієї опори фактично не було. Роботи були проведені спеціалістами трамвайно-тролейбусного управління. На даний час опора  виведена у належний технічний стан, а саме буде пофарбована та забезпечена світло відбиваючою фарбою, щоб пішоходи або велосипедисти, які курсують по даному тротуару, та не наражались на небезпеку враховуючи, що він дійсно перебуває на проїжджій частині»,  — сказав начальник управління транспорту і зв’язку Костянтин Підпокровний.

За словами начальнику управління транспорту та звязку, це не перша опора, що знаходиться тротуарах. Це невідворотна необхідність