Пенсіонерку затоплює нечистотами, а ЖБК не може вирішити проблему

Пенсіонерку, інваліда 2-ї групи вже декілька днів заливає стоками з каналізації, в квартирі стоїть жахливий запах, а все через прорив труби поверхом вище. Працівники ЖБК обіцяють усунути поламку кілька днів поспіль, але проблему і досі не зрушили з місця. Жінка у розпачі, мовляв  начальника ЖБК №2 на місці немає вже декілька днів, а головний інженер розводить руками через відсутність власниці квартири поверхом вище.

Жінка розповідає, за будь-яку послугу в ЖБК потрібно платити, а головна інженер підвищує голос та навіть не намагається вислухати людей. Квартира щойно після ремонту залита стоками вже кілька днів.   

: Головний інженер ЖБК №2 нарікає, допуску до квартири немає, а тому і зробити нічого не можуть. Чекають на власницю квартири, з якою попередньо домовилися на 13:00, мовляв до цього часу права на роботи їм ніхто не надавав. 

Директор управління житлового господарства Ігор Задорожний запевнив, якщо власниця квартири відчинить двері, роботи з усунення проблем відбудуться і жителям будинку відновлять водопостачання. Також пояснив чому начальника житлово-будівельного кооперативу постійно не можна застати на робочому місці.   

«Доступ до цієї квартири був відсутній, але вони змогли знайти контактну особу, зателефонували до неї, яка і дала доступ до огляду житлового приміщення. Та людина, яка надала доступ для огляду, не мала права дати доступ на розбирання комунікацій. Щодо начальника внутрішній розпорядок роботи встановлюють безпосередньо у підприємстві його керівником. Тому сказати в які години він має бути на роботі я не можу», — сказав директор управління житлового господарства Ігор Задорожний.

Директор управління запевняє поточний ремонт внутрішньо будинкових мереж повинні оплачувати жителі будинку, але якщо під час виявлення аварійної ситуації вбачається, що заміни потребує увесь стояк роботи фінансує ЖБК