Юлія Єлістратова чотири рази стала Чемпіонкою України

Чотирикратна перемога. Житомирська спортсменка Юлія Єлістратова та її тренер Андрій Лайчук розповіли, як підтримували форму під час карантину і про найближчі досягнення у змаганнях з триатлону.

«Було дуже не звично тренуватися в умовах карантину. Спочатку я проходила тренування на Кіпрі, коли повернулася після перших змагань які проходили в Австралії. Країна заохочувала людей підтримувати здоровий спосіб життя , і якщо були певні обмеження щодо відвідування закладів, то тренування залишалося в силі» — розповіла володарка Кубку Європи та Кубку Світу з триатлону Юлія Єлістратова.

Тож у спортсменки не було навіть шансу втрачати спортивну форму. Вперше пройшов Чемпіонат України на спринтерській дистанції, хоча усі змагання відбуваються в тренувальному форматі. Також, напередодні, в Сухолуччі Єлістратова виграла чемпіонат України з триатлону на олімпійській дистанції. 

Естафета Мікс також входить до олімпійської програми. В силу застереження всі змагання відбуваються без глядачів, лише тренери, судді та спортсмени. Відсутність глядачів на результат триатлоністки ніяк не вплинула. 

Наприкінці серпня має відбутися Чемпіонат Європи, до якого зараз активно готуються тріатлоністи