Вболівальники ФК «Полісся» рятують команду від виселення з бази

Вболівальники ФК «Полісся» штурмують Житомирську ОДА. На своїй сторінці у Фейсбук громадський діяч Костянтин Суський опублікував пост.

«Друзі, вже декілька днів відбувається незрозуміла ситуація з питанням продовження договору про надання послуг спортивною базою в с. Березина. Чиновники обласної ради, а саме такий собі Василь Грибук, відмовляється надавати спортивну базу для нашого клубу

Тренування на спортивній базі у с. Березині стають неможливими. Два роки не було ніяких проблем з проживанням та тренуванням на цій базі, та виявилося, що футболісти весь цей час перебували там незаконно. 

Директор КП «Житомирська обласна школа вищої майстерності» Житомирської обласної ради Василь Грибук каже, що підписував договір про оренду під тиском керівництва в Житомирській ОДА, та чому він не звернувся до поліції раніше так і не відповів. 

Проблема полягла в тому що всі питання з проживанням команди були вирішені усно, та не мали юридичного підтвердження на папері.

Після довгих дискусій та суперечок обидві сторони піднялись до юридичного відділу, щоб прийти до угоди двох сторін.

«Що на сьогоднішній день. Як виникне наприклад ситуація, що нас будуть виселяти то відповідно до цього договору керівник одноосібно цього зробити не міг, скажімо так, тоді то була позиція керівництва обласної ради. Ось ми прийшли фактично до цього, ми забрали одноразові тренування, команда буде тренуватися, знову таки, за попереднім тижневим графіком, ми на це готові» — сказав директор ФК «Полісся» Володимир Загурський.

Тож досягли свого, при будь-яких  обставинах, команду ніхто не буде виселяти, і хлопці зможуть спокійно готуватися до Першої ліги