З трьох років почав малювати, а в садочку відкрив першу виставку

З олівцем на ти. Дмитро Галич з трьох років захоплюється малюванням та вже з дитячого садочку представляв свої картини на виставках. Зараз художник на Михайлівській малює картини із звичайних фото. Проте митець мріє професійно займатися репродукцією відомих закордонних художників.

«Моя художня кар`єра почалася з того, що я почав в три роки малювати карикатури, потім в дитячому садочку вже мав першу виставку, а як пішов в школу, то там почалися більш серйозні виставки. Брав участь в конкурсах, неодноразово отримував призові місця, гран прі. Нещодавно закінчив коледж культури і мистецтв ім. Івана Огієнка на графічний дизайн. Але так як я не відчуваю себе дизайнером, то я все ж таки почав далі розвивати кар’єру з мистецтва», — розповів Художник Дмитро Галіч.

Дмитро нещодавно розпочав розмальовувати ще й одяг, а вже через місяць свої роботи представить у Палаці культури.

Щоб намалювати одну картину художник працює днями. Розповідає, якщо картину малювати олівцем, це займе приблизно 2-3 дні, картина намальована акрилом виготовляється від 3 до 5 днів, а ось намалювати картину маслом процес більш тривалий, потрібен час аби фарба достатньо підсохла, потім час для того, щоб її залакувати. 

Свої картини Дмитро продає, ціна різна, якщо це репродукція з відомих художників, коштує 2-3 тисячі гривень, якщо це натюрморт або пейзаж, ціна за домовленістю, приблизно 800 гривень.

Митець зізнається, його надихають роботи відомих художників, таких як Леонардо да Вінчі та Пабло Пікассо