Гребля на воді набирає популярності та стає більш доступним для Житомирян

Такі човни не з дешевих. Вартість одного приблизно 200 тисяч грн, вага 250 кг, транспортувати його звичайною поштою просто не можливо. ТОЖ, федерація з веслування на човнах Дракон розвивається за власний кошт.

Пандемія зачепила всі види спорту, гребля на воді не стала виключенням. Однак, спортсмени вважають -  настав час повертатися у форму. Найважливіше в драгонботі - синхронність. Це забезпечує барабанщик який, власне, й  задає ритм усій команді

Тричі на тиждень – оптимальна кількість тренувань для даного виду спорту. Організатори закликають житомирян долучатися й по-тихеньку вчитися приборкувати дракона.

«На сегодняшний день у нас получается таки не плохо, мы уже собрали несколько команд, которые даже в прошлом году выступили в Киеве на соревнованиях, заняли призовые места и показали очень хорошие результаты» — Голова Житомирської федерації з веслування на човнах Дракон Артем Малиневський

Веслуванням на драгонботах діти починають займатися з 12 років, з дозволу батьків. Є команди жіночі, чоловічі та міксовані,- все за бажанням. «ФАНТОМ ДРАКОН» має свою сторінку у фейсбуці та в інстаграмі. І чекає на нових сміливців.