На Польовій протягом місяця повноцінно запрацює фонтан

«Зараз у нас закінчується цей об’єкт і зараз ми перевіряємо ті роботи, які він зробив, йде етап перевірки, всі зауваження, які в нас є, ми викладаємо і він виправляє ті роботи, які вже зробив. Тобто вчора був пробний запуск фонтану, обладнання ми не затвердили, не таке воно, як би нам хотілося. Підрядник погодився його замінити і вже після того як він це замінить, ми знову підійдемо до здачі фонтану. Було виділено вже більше 10 млн. грн. і якщо всі роботи будуть виконані і нами прийняти, то буде доплачена вся суму, яку він видасть нам за виконання робіт», — розповідає радник Житомирського міського голови Олександр Черняхович.

Реконструкція фонтану тривала більше ніж розраховували. Дався взнаки карантин. Олександр Черняхович каже, підрядник навіть позичав гроші місту, аби робота не стояла на місці.

Житомирянам реконструкція здебільшого подобається, проте мають зауваження до благоустрою навколо скверу.

«Подобається, але хочеться, щоб облагородили територію навколо скверу. Є смітники, а так вже видно результат. Я б сказала, що кошти і на фонтан треба було витрати, і на ще щось, якби зекономили. Бо здається тут не 10 млн. грн.».

«Фонтан гарний, але ще якби наші люди це все берегли, не смітили, не ламали».

«Фонтан хороший, але біля фонтану не подобається».