До проєкту "Альтернатива є – безпечна школа" долучилася загальноосвітня школа №36

До проєкту "Альтернатива є – безпечна школа" долучилася загальноосвітня школа №36. Це перша муніципальна школа, яка звернулася до Людмили Зубко з проханням провести ретельний аудит з інфекційного контролю.

«Ми були в 36 школі, яку очолює Олена Михайлівна, яка зателефонувала до нас — це директор школи. Ми прийшли ознайомитися, зробити аудит першої муніципальної школи. Я приємно здивована, коли ти зустрічаєш людей, які живуть цією школою, які всю свою любов, всі свої сили приділяють тому, щоби діти 1-го вересня прийшли до школи» — розповідає голова ГО «Житомир, зроби голосніше!» Людмила Зубко

Директорка Олена Кулініч переконана, з 1 вересня всі 606 учнів школи повинні розпочати навчання у безпечних умовах. Тут вивчили розроблені командою Людмили Зубко Протоколи з інфекційної безпеки для шкіл та визнали — це найкращий документ з тих, які на сьогодні можуть бути для навчальних закладів.

Фахівці Національної експертної групи з інфекційного контролю NEGIC перевірили кожне приміщення навчального закладу. Найближчим часом команда Людмили Зубко передасть школі результати аудиту та конкретні рекомендації з покращення інфекційної безпеки.

36 школа — це перша муніципальна школа, яка показала на своєму прикладі, головними у навчальному процесі є діти та їхня безпека.