У Житомирському Госпіталі ветеранів війни недофінансування

Недофінансування госпіталю ветеранів. Саме таку проблему обговорили сьогодні на зустрічі бойового братерства. Директор госпіталю Павло Журбенко каже,  з початком другого етапу медреформи зіткнулися з браком коштів. НСЗУ виділила 29 мільйонів, ще 2 мільйони виділили з державної субвенції, а от де взяти решту? Наразі, грошей залишилося лише на три тижні. 

«Коли ми підписали чотири пакети — це для шпиталю нормальна практика, так от, за цими пакетами де у нас нагоджене комплексне лікування та комплексна реабілітація, нам вистачає тільки на заробітну плату, при чому не вистачало, і була державна субвенція, нам додали 2 мільйони гривень, так от ці два мільйони закрили лише заробітну плату до кінця року» — каже головний лікар КНП «Госпіталь ветеранів війни» Павло Журбенко.

Павло Журбенко зазначає, що звертався до всіх рівнів влади, одна результату немає. 

На зустріч з ветеранами з обласної ради та адміністрації ніхто з запрошених не з’явився , тому ветерани прийняли рішення самостійно піди до представників обласної влади. Голова обласної ради спираючись на те, що нещодавно вийшов з відпустки і наразі, не володіє інформацією запропонував провести зустріч у вівторок