Недільна школа Свято-Михайлівського кафедрального собору отримала обладнання для безпечного навчання

Диспенсери, антисептики, термометри, гігрометри та ще багато речей, котрі роблять школу безпечною передали недільній школі Свято-Михайлівського кафедрального собору в рамках проєкту Людмили Зубко «Альтернатива є — безпечна школа». 

До недільної школи Свято-Михайлівського кафедрального собору ходить 1300 дітей, якими опікується півсотні наставників. У цій школі турбуються про своїх учнів, саме тому навчальник заклад долучився до проєкту Людмили Зубко «Альтернатива є — безпечна школа», аби розпочати новий навчальний рік безпечно. 

«Ми бачимо, що влада і на центральному рівні, і на місцевому створюють ілюзію турботи і підготовки. З Антиковідного фонду, ні одна гривня не поступила до шкіл, місцева влада — це 41 школа отримали, приблизно по 100 тисяч, на розсуд і відповідальність директорів. Вони мають купити, те що вважають за потрібне. І це, мені здається дуже важлива ситуація в той момент, коли ми вже липень, серпень, відкриті, ми розробили протоколи і цим треба було скористатися, і не викручувати це все в політичному напрямку, тому, що політика тут ні до чого — тут турбота про всю громаду» — сказала ініціаторка проєкту «Альтернатива є — безпечна школа», голова ГО «Житомир, зроби голосніше!» Людмила Зубко.

Митрофорний протоієрей Свято-Михайлівського кафедрального собору Богдан Бойко запевняє, для дітей створили всі умови для безпечного навчання. Каже, обов’язково візьмуть участь у тренінгах з безпеки для дітей та батьків, що є наступним етапом етапом проєкту «Альтернатива є — безпечна школа»