В Бердичеві відкрили вдосконалений ліцей інтернат спортивного профілю

1349

Бердичівські юні спортсмени розпочали перший навчальний день просто неба. Навчальний заклад зазнав трансформацій. Раніше «Бердичівська загальноосвітня школа-інтернат 1-3 ступенів» відтепер Бердичівський ліцей інтернат спортивного профілю Житомирської облради. Основні спортивні напрямки ліцею це волейбол, футбол, легка атлетика, хокей на траві та спортивна гімнастика.

«Бердичівський ліцей спортивного профілю це заклад, який забезпечує відбір, та підготовку спортивно обдарованих дітей» — повідомила в.о. директора Бердичівського ліцею — інтернату спортивного профілю Лариса Тернопольська.

Навчально-тренувальний процес забезпечують професійні спортсмени, серед яких подружжя майстрів спорту з легкої атлетики Юлія та Вячеслав Юлішевські.

Особливість профільного навчального закладу в тому, що у вищих навчальних закладів є попит на таких випускників. У рамках майбутньої співпраці  Житомирська ОДА та обласна рада, Харківська державна академія фізичної культури та Бердичівський спортивний ліцей  підписали чотирьох сторонню угоду.

Станом на перше вересня ліцей вже налічує 128 учнів. На навчальний заклад планують додатково виділити ще 150 тис грн. для придбання комплекту мобільної камери дезінфекції та на оснащення кабінетів