Волонтерки врятували котеня, яке впало в водостічну трубу

Врятували котеня.  По вулиці Небесної Сотні, 16 дівчата-волонтери почули, як нявчало котеня, та не могли зрозуміти де і як воно застрягло. За словами очевидців виявилося, що новонароджене сліпе котенятко впало у непрацюючу водостічну трубу, з якої не було виходу. Дістати фізично його було неможливо, тому волонтери викликали рятувальників ДСНС. Зараз з кошенятком на прізвисько Фея все гаразд, за нею доглядають волонтери і підшукують їй нову домівку.

«Я пыталась его достать, тянулась той рукой, и у меня не получалось. Там люди пили кофе, начали с меня смеятся что я на коленках стою и пытаюсь достать котика» — розповіла волонтер Громадської Організації  «ЗОО-ДОЗОР» Анна-Луїза.

До дівчини доєднались подруги волонтери, які всі разом почали телефонувати рятувальникам, вони з рештою відгукнулися й вдало провели операцію з порятунки кішечки.

Налякану кішку забрала до себе волонтерка. Зараз з кицею все гаразд, у неї чарівне ім’я  Фея і  вона дуже говірка.

За словами дівчат в місті стає всі більше свідомих людей,  що доєднуються до їхньої громадської ініціативи. 

Рятувати тварин, кажуть дівчата, доводиться доволі часто. Взяти до себе маленького пухнастика можна в цю неділю на Михайлівській біля Лялькового театру. Чекатиме на вас і Фея