У Житомирі відкриватимуть особливий дитячий театральний сезон

1534

«Після величезної паузи ми нарешті починаємо наш дитячий театральний сезон. І розпочинаємо ми його дитячою казкою фентезі «Моя чарівна Мері». Ця казка унікальна тим, що ми взяли лише за основу Мері Попінс, але сценарій ми написали самі», — розповідає режисер Петро Авраменко.

У зв’язку із карантином діють певні обмеження, але і це не завадило акторам зробити відкриття театрального сезону дещо особливим. На дітей чекає не лише вистава, юних глядачів зустрічатиме оркестр, опісля діти переглянуть виставку-презентацію робіт художніх шкіл.

«Насправді це вже багаторічна традиція, відкриття окремого дитячого театрального сезону. Вперше після карантину ми граємо дитячу виставу. Залучили до цього різні організації, з якими ми постійно співпрацюємо. Хотіли більше атракцій, але у зв’язку з карантином, ігрова програма буде проходити в залі», — розповідає керівниця літературно-драматургічної частини Ніна Рябенко

Режисер вистави розповідає, фентезі «Фантастична Мері» не лише дасть дітям знання про планети, а й вплине на духовний стан маленьких глядачів.  

А якщо карантин не внесе свої корективи, то на маленьких глядачів найближчим часом чекають нові вистави. Також керівниця літературно-драматичної частини анонсувала театральний пленер.

Але і на цьому не зупинилися. Новинка стосується акції під назвою «Театральна сім’я», яка пропагує сімейні цінності.