Справа про вбивство Юлії Козак вже третій рік стоїть на місці

903

І знову не покарані. У Житомирі вже третій рік розглядають справу про вбивство Юлії Козак. За даними слідства чоловік та його сестра задушили дівчину. Час йде, а ось винні і досі не за гратами, рідні вважають, що справу у суді спеціально затягують, раніше аргументували втратою доказів, а сьогодні судове засідання перенесли, бо на вихідних проводилася дезінфекція у зв’язку із COVID-19, а тому вирок судді і досі не написали.

Леся розповідає, родину знала, чоловік постійно випивав, навіть під час роботи, а вбита Юля, постійно ходила із синцями.  

«На базарі був постійно п’яний, я перед тим купила в нього сапоги і він був готовий. А Юля, що вам казати, треба було бачити ці очі загнаної собаки, плакати хотілось дивлячись на цю дитину. Вона худа, синя, це жак і оце, щоб вбити так ні за що і ще потім цю дитину спаскудити після смерті», — розповідає подруга родини Леся Сіменішина.

«Вона (підозрювана, - ред.) каже, що вона не винна, але в основному вона причетна до вбивства», — приголомшує подруга мами вбитої Олена Козлова.

Син Юлії бачив як тато та тітка вбивали маму, але друзі родини розповідають, судді незважають і на свідчення дитини, і вже протягом трьох років продовжують викликати його на допити