В Озерненській гімназії вшановують пам’ять загиблого учня Дмитра Студінського

780

Страшна авіакатастрофа на Харківщині забрала життя 20 курсантів Харківського національного університету повітрях сил і 6 членів екіпажу з 11 областей України, лише одному вдалося врятуватися.  На борту АНу були і наші земляки. Серед загиблих Богдан Матвійчук, мешканець Новоград – Волинського і курсант із військового містечка Озерне 21-річний Дмитро Студінський.

На фото Дмитро щасливий та усміхнений разом з батьками. Тоді ніхто не міг подумати, що життя хлопця обірветься так скоро. Навчальний політ став смертельною пасткою для військових.

У 2016 році хлопець закінчив гімназію і разом з однокласниками вирішив вступати на льотний факультет харківського університету. Класна керівниця розповідає, що досі не може повірити у трагічну загибель свого учня.

Тетяна Миколаївна розповідає, Дмитро був дуже принциповим. Не користувався телефоном під час навчання і соцмережами, казав що в цьому немає необхідності. Перша вчителька розповідає, хлопець був талановитим і надзвичайно любив художню працю. Однокласники Дмитра згадують про нього як про вірного друга.

В Озерному шоковані трагедією. Вчителі кажуть, Дмитро був старанним та відповідальним і військова справа була  якраз для нього.

«Хлопець був відповідальний, дисциплінований, організований. Був хорошим учнем. Батьки багато уваги приділяли навчанню та вихованню сина. Дмитро був активним учнем в навчанні і в позакласній роботі» — розповів директор гімназії Анатолій Власюк.

У рідній гімназії вшановують пам'ять Дмитра. Знайомі, друзі та викладачі несуть живі квіти та запалюють лампадки