У Житомирському військовому інституті імені С.П. Корольова відкрили пам’ятний знак героям, які віддали своє життя за Україну

У Житомирському військовому інституті імені Сергія Корольова сьогодні відкрили пам’ятний знак Героям, які загинули обороняючи нашу державу. На вшанування пам’яті  запросили родини загиблих військовослужбовців.

Олексій Заєць, Дмитро Ільницький, Михайло Рачок, Ігор, Хімічук випускники та військовослужбовці Житомирського військового інституту, які героїчно загинули, обороняючи нашу державу на Сході. 

«Українці завжди боронили свою землю від часів Київської Русі, козацтва, УПА до нині. І сьогоднішнє покоління українців віддають своє життя за свободу нашої держави у боротьбі з російським окупантом. І, наш святий обов’язок пам’ятати про них, про наших Героїв» — розповів начальник Житомирського військового інституту імені Сергія Корольова Олександр Левченко.

Майор Олексій Заєць випускник  Житомирського військового інституту імені Сергія Корольова, справжній герой загинув 24 серпня 2014 року. 

У Олексія Зайця залишилося двоє дітей, коли батько загинув молодшому сину Костянтину було лише 5 років, коли хлопчик йшов до першого класу, він дуже хотів, щоб до школи його за руку привів тато