Про що думають кандидати у мери Житомира в день голосування

Хтось видихнув з полегшенням, хтось цілу ніч думав і переживав. Кандидати на посаду Житомирського міського голови прийшли на виборчі дільниці. 

«Сьогодні це наш один із головних виборів на наступні 5 років. Ми робимо його для того, щоб змінити місто для наших дітей. Коли відбулись дебати, сьогодні мабуть перша ніч, коли я спала спокійно», — каже кандидатка на посаду міського голови Житомира Людмила Зубко.

«Настрій з одного боку гарний, бо накінець настав день виборів. Хотілось би, щоб більше житомирян прийшли на вибори, щоб потім ніхто не казав, що щось не так», — сказав кандидат на посаду міського голови Житомира Сергій Сухомлин.

«Те, що від мене залежало, я зробила все. Мені хочеться, щоб Житомир дійсно ставав кращим, я бачу і розумію як це зробити. Тому, з самого ранку проголосувала за нову стратегію розвитку Житомира», — говорить кандидатка на посаду міського голови Житомира Олена Розенблат.

«Хвилювання були, але не з приводу хвилювання за результати виборів, а хвилювання були всю ніч з приводу законності та чи визнають ці вибори дійсними і законними», — зізнається кандидатка на посаду міського голови Житомира Наталія Леонченко.

«Дружина та старший син пішли голосувати, але так як вони прописані за іншою адресою, то будуть голосувати на іншій дільниці», — розповідає кандидат на посаду міського голови Житомира Віктор Євдокимов.

Голосували переважно з другими половинками, або ж одні. Кожен переконаний – зробив правильний вибір. У разі перемоги кандидати з першого дня обіцяють засукати рукава. Кажуть, план дій складений на всі 5 років. 

«Найперше — зробити прозорий бюджет», — каже кандидатка на посаду міського голови Житомира Людмила Зубко.

«Та нічого, давайте не будемо загадувати», — сказав кандидат на посаду міського голови Житомира Сергій Сухомлин.

«З самого початку: інвентаризація, аудит, контроль і відповідальність», — говорить кандидатка на посаду міського голови Житомира Олена Розенблат.  

«Перше, воно навіть в мене записано в програмі, що я забезпечу законність, повну законність на території Житомирської ОТГ», —сказала кандидатка на посаду міського голови Житомира Наталія Леонченко.

«Мої перші кроки: я подякую людям за довіру, ну і з першого дня збирати команду, працювати і втілювати ті обіцянки, ті зобов’язання, які ми брали на себе, коли йшли на вибори для того, щоб в найкоротші терміни реалізувати їх», — запевнив кандидат на посаду міського голови Житомира Віктор Євдокимов.