На дні річки Случ дістали затоплений автомобіль з тілами зниклих безвісти сина та батька

1150

На Житомирщині розшукали 31 річного чоловіка та його 14 річного пасинка. Вони зникли одночасно у Баранівці 9 листопада близько 5-ї вечора. До поліції того ж дня звернулася мати підлітка. Версія, що — чоловік з підлітком у машині могли з’їхати у річку, на жаль, підтвердилася. З річки Случ дістали машину з їхніми тілами.

За словами матері її чоловік разом із сином і собакою поїхали на машині за місто, але додому так і не повернулися. Жінка забила на сполох одразу, бо ні телефон сина, ні телефон чоловіка не відповідав. У родині не було конфліктів. А чоловік із пасинком мали приязні стосунки. Тому жінка одразу запідозрила лихе. 

«Ніколи нікуди не піде, він весь час зі мною на телефоні. Чоловік, як би ми не посварилися, він ніколи не виключає телефони. Я тільки прийшла додому їх нема, я зразу почала дзвонити. Я зразу почала піднімати тривогу», — розповідає дружина і мама зниклих Світлана Савчук.

Поліцейські обстежили записи з камер відеоспостереження та зафіксували, що машина виїхала за межі містечка, але потім  її слід зник. Версій – куди могли подітися чоловік і підліток було багато, але основна, яка й підтвердилася, - чоловік з підлітком у машині могли з’їхати у річку. на одному з місць, де люблять відпочивати місцеві, виявили сліди від автівки.

«Прочісують дно акваторії магнітом. Якщо є метал, магніт повинен пристати. Тоді. Відчують що щось є», — сказав начальник Баранівського районного сектору ДСНС у Житомирській області Богдан Хотятин.

Пошукові групи поліції, рятувальників та лісівників  працювали два дні. 11 листопада у другій половині дня рятувальники, досліджуючи дно акваторії річки, виявили затоплений автомобіль «Сітроєн Берлінго». У салоні авто знаходились тіла безвісти зниклого чоловіка та хлопчика