Переможців обласного конкурсу хустки визначили, але оголосити через карантин не можуть

939

Центр народної творчості проводить 20-тий ювілейний обласний фотоконкурс «Рідний край — моє Полісся», щоправда, формат змінили. Організатори ввели нову тему світлин, цьогоріч це — «Українська хустка», зменшили і кількість номінацій до трьох: портрет, сюжет та «Хустка з бабусиної скриньки».

«Відтепер, щорічно для учасників буде задана певна тематика. Цього ж року тематикою було обрано «Українську хустку» за нагоди Всесвітнього дня української хустки», — розповідає провідний методист Житомирського обласного Центру народної творчості Діна Дударчик.

Заявки на участь приймали до 30 жовтня і за цей час до конкурсу приєдналося 47 жителів області, абсолютно різної вікової категорії. 

«Вони здивували оригінальністю ідей та технічним виконанням, але на жаль дехто з учасників сплутав фотоконкурс з флешмобом та надав роботи, які не можна віднести до мистецьких фотографій», — додає провідний методист Житомирського обласного Центру народної творчості Діна Дударчик.

Переможці будуть нагороджені дипломами та грошовою премією.

«Перше місце — це 1000 гривень, друге місце — 800 гривень та третє 600 гривень у кожній номінації», — ділиться провідний методист Житомирського обласного Центру народної творчості Діна Дударчик.

У центрі народної творчості кажуть, хоча журі із переможцями фотоконкурсу вже визначилося, продовжують зберігають інтригу,  через карантин урочистості перенесені на невизначений термін. 

На цьому фотоконкурс не завершено, житомиряни та жителі області можуть підтримати учасників та обрати ще одного переможця. Для цього потрібно зайти на офіційну сторінку «Центру народної творчості» у соціальній мережі «Facebook» та поставити «лайк» під фото, яке найбільше  сподобалося