Жителі Левкова звертають з проханням до голови ОТГ Глибочиці, аби старостою села залишили їхнього сільського голову

1137

У Левкові збурення. За словами жителів старостою у селі має бути колишній голова сільської ради Олександр Окоча. На посаді він 10 років. Місцеві кажуть, село за часів Окочі розцвіло.

Старожили не розуміють позиції голови ОТГ, адже його просить громада.

За результатами місцевих виборів Олександр Окоча набрав понад 1300 голосів і займає друге місце після діючого голови ОТГ Сергія Сокальського. Левків до громади приєднали перед місцевими виборами. Жителі села передали голові ОТГ звернення та лист з підписами, аби Окочу призначили старостою. 

Жителі кажуть, за каденції Окочі в селах провели освітлення, заасфальтували дороги центральних вулиць, відновили з руїн дитячий садочок, провели капітальні ремонти закладів культури, медицини та освіти. Сам голова соромиться говорити за свої досягнення – переживає за людей.

Найближчим часом запрацює і новенький стадіон у школі. Олександр Окоча зізнається що й сам полюбляє спорт тому із командою створював усі умови для розвитку своєї громади. 5 років постіль Левків брав участь у Всеукраїнському конкурсі «Найкраще село України».

Сам Сергій Сокальський визнає, люди дійсно зверталися. Однак, уточнює, особисто Окоча з таким проханням до нього не підходив.

Сергій Сокальський вже має досвід не бути почутим громадою. Після марних прохань Глибочицької громади зробити асфальтовану дорогу, терпець місцевим урвався.

У Левкові вже ж хвилюються – почутими не будуть. У порядку денному першої сесії нового скликання прізвища Окочі не було. Люди стоять на своєму. 

«Якщо він не прислухається… це голос громади, це не я сама. Якщо ні – ми завтра до обіду ще зберемо стільки ж підписів. Тому що кожна людина в селі за Окочу. Ми при Окочі побачили, що таке село» — сказала жителька селаГалина Унтілова