Люди проти будівництва багатоповерхівок поряд з аварійним будинком

На вулиці Героїв Десантників 25, 27, 32 та 35 сьогодні гаряче. Люди проти будівництва багатоповерхівок , яке розпочали у їхньому дворі. 

«Будинки стоять вже більше 30 років, а просідання йде і йдуть тріщини на будинках. Це будівництво небезпечне для людей, які вже проживають на цій ділянці» — кажуть місцеві мешканці.

Місцеві переконані  будівництво тут неможливе, їхні будинки стоять на плавунах і по-тихеньку сповзають у прірву. 

Михайло Колодій живе у будинку над прірвою вже понад чверть століття, за ці роки відстань між багатоповерхівкою і річкою скоротилася з 30 до 18 метрів, на думку чоловіка нове будівництво зруйнує старі дев’ятиповерхівки. Самі люди вважають будинок  аварійним, він вкритий тріщинами, які утворилися через зсуви. Чоловік  каже 4 роки тому зверталися до міської ради, аби укріпити берег, щоб не було зсуву ґрунту. Тоді влада відмовила через брак грошей у казні. Лише проєктну документацію оцінили у 190 тисяч гривень.

Заспокоїти мешканців взявся підрядник, мовляв, не виконуватимуть жодних робіт до 21 грудня. На цю ж дату запланували зустріч у міській раді, обіцяють провести громадські слухання аби врегулювати питання з новобудовами. Люди переконані стоятимуть на своєму