У ГУ ДПС у Житомирській області розповіли про карантинні виплати підприємцям

630

Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт, котрий виокремлює територіальні ДПС у підрозділи,  відтепер податкова служба України та її територіальні підрозділи отримають статус єдиної юридичної особи.  У зв’язку із реорганізаційними змінами впорядковувати довелося й громадську раду. 

У порядку денному питання карантинної допомоги підприємцям. Рада ухвалила подані президентом програми підтримки  ФОПам і найманим працівникам. Допомога буде одноразовою. 

«Якщо це хоче отримати юридична особа, вона робить запит до ГУ ДПС у Житомирській області. Їй відшкодовують 10 відсотків від суми сплаченого єдиного соціального внеску. Якщо фізична особа хоче відшкодування 8-ми тисяч карантинних, вона через додаток «Дія» заповнює всі данні. І пенсійний фонд України повертає їй ці кошти» — повідомив начальник ГУ ДПС у Житомирській області Костянтин Гавриш.

Податківці кажуть, претендувати на  фінансову допомогу у Житомирській області може майже 300 осіб. 

Усю інформацію про фінансові виплати можна знайти на офіційних ресурсах та у соцмережах. Начальник управління наголошує, Громадська Рада уповноважена повідомити про програми підтримки населенню, аби всі охочі вчасно подали заявку на виплату