На пішохідному переході збили дівчину

На перехресті вулиць Гагаріна та Великої Бердичівської водій «Опеля» збив пішохода. Дівчина почала переходити дорогу, в цей час, як повідомляють очевидці, чоловік хотів «проскочити» на жовтий. На місці працювали карета швидкої та патрульна поліція. Дівчину з травмами госпіталізували до 1-ї міської лікарні

Як стверджують очевидці, водій Опеля рухався по Великій Бердичівській. Коли загорілося червоне світло, він продовжив рух.

Брат потерпілої не на камеру говорить – сестра розпочала рух раніше, він на секунду затримався. В цей момент його сестру збила машина. Очевидці кажуть, були пошкоджені нижні кінцівки.

Сам же водій має свою історію.

У 1-й міській лікарні повідомили – дівчина має перелом гомілки. Їй надали першу медичну допомогу та перевезли до 2-ї лікарні. Правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП.

«Близько 12:15 до поліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті двох вулиць, в центрі міста, сталася дорожньо – транспортна пригода в результаті якої травмовано дівчину. На місці події працювали поліцейські. наразі встановлюються усі обставини. Попередньо відомо, що дівчину госпіталізували для надання необхідної медичної допомоги» — повідомила начальник відділу комунікації ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко