У ФК «Полісся» закінчилися перші навчально – тренувальні збори

562

Сьогодні на «Спартак Арені» завершився перший навчально-тренувальний збір футбольного клубу «Полісся». Загалом, тривав 2 тижні. Команда працювала в режимі одно- та дворазових тренувань. Сьогодні другий матч грали із хмельничанами. 

У матчі обидва голи були забиті зі стандартів. Один, гравцем «Поділля»  – у середині першого тайму, після подачі з кутового. 

Вже під кінець гри рахунок зрівняв півзахисник «Полісся» Максим Гавриленко, після швидкого розіграшу штрафного.  

Хоч і були помилки – тренери контрольною грою задоволенні. 

«Не погано провели дві гри з «Волинню» і сьогодні з «Поділлям». Давали часу по 45 хвилин, щоб хлопці отримали адекватне навантаження. Знову ж таки, різні тайми, різний малюнок гри, тому що є хлопці на перегляді. В такому поєднанні ніколи не грали, тому десь є проблеми, десь є непорозуміння. Це нормально, це поправимо. У нас є достатньо часу аби збалансувати команду, збалансувати склад і примати рішення по новачкам, котрі будуть у команді» — сказав головний тренер ФК «Полісся» Сергій Шищенко.

Нагадаємо, минулого тижня «Полісся» програло луцькій «Волині» з рахунком 0:2. На команду чекає ще 2 збори, а після стартує весняна частина першої ліги України