Слухачі навчального центру підготовки поліцейських здавали кров

В Україні не вистачає донорської крові і Житомирщина не виключення. Навчальний центр підготовки поліцейських долучився до її поповнення та навіть передав естафету іншим. 

Потреба у донорах щороку зростає. В обласному центрі крові кажуть, запаси швидко зменшуються. Тому, для їх поповнення долучився і навчальний центр підготовки поліцейських, хоч і виникали труднощі у дорозі. Перепони не стали на заваді хорошій справі.

«Я вважаю, що кожен із цих поліцейських, які сьогодні прийшли взяти участь в даній акції, вони розуміють що це один із пунктів наших обов’язків. І ось ця краплинка крові, яку ми можемо і я вважаю, що ми повинні дати для того, щоб зберегти життя когось із наших близьких, знайомих і просто людей, які потребують нашої допомоги» — сказав начальник курсу стройового відділення ДУ «Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських» Віталій Макаревич.

Сьогодні ж здати кров зважилось понад 30 майбутніх поліцейських. Дехто долучився уперше, а дехто – вже має досвід у  цій справі.

Усі бажаючі стати донором мають пройти певний шлях. Спершу заповнити анкету, далі лабораторне дослідження і медичний огляд лікарем, сніданок і вже після цього безпосередньо донація.

Аби вкоренити традицію здачі крові центр підготовки поліцейських передає естафету далі