У Житомирі провели профілактичні обстеження дитячих садочків та ліцеїв

З ініціативи Житомирського міського голови рятувальники спільно з департаментом освіти та управлінням надзвичайних ситуацій сьогодні провели профілактичні обстеження пожежної безпеки  в школах та садочках міста. Представник департаменту освіти каже, такі візити в навчальні заклади розпочали після пожежі у садочку в Коростишівському районі. 

«Дана перевірка проводиться відповідно до того, що сталася пожежа в садочку в Коростишеві. Я вважаю, що мета цієї перевірки — запобігти виникненню надзвичайних ситуацій в наших закладах освіти» — повідомив головний спеціаліст відділу з питань життєзабезпечення закладів освіти, департаменту освіти Житомирської міської ради Сергій Бурмакін.

Рятувальники кажуть проводять таку профілактику постійно. Цього разу причиною стали погіршення погодних умов, тому особливу увагу приділили використанню допоміжних приладів електрообігрівання. Розпочали обстеження з 25 ліцею. Директор каже для своїх учнів проводять дні цивільного захисту та практичні завдання з дотримання пожежної безпеки. 

В обстежених сьогодні ліцеях та дитячих садочках Житомира, комісія недоліків не виявила