«Ультрас» вимагають завершення реконструкцію стадіону: голова ОДА каже коли це стане можливим

662

Фани футбольного клубу «Полісся» вкотре вийшли на мітинг під стіни облдержадміністрації. З вигуками «Де наш стадіон?» та «Обіцянка-цяцянка» зустрічали голову ОДА Віталія Бунечка.   

Роботи на стадіоні «Полісся» розпочалися ще п’ять років тому, вартість реконструкції за попередніми оцінками добігає позначки у майже 200 млн. грн. Однак футбольні матчі на стадіоні й досі не відбуваються. Сам голова ОДА минулоріч дав обіцянку вболівальникам, що вже до кінця 20-го року, гру житомирських футболістів можна буде дивитися вдома.  

Вболівальники кажуть, їм набридли обіцянки усіх голів ОДА. 

«9 попередників його так само обіцяли і не вводили стадіон в експлуатацію. Є такий гарний український вислів: «Обіцянка-цяцянка», черговий керманич області нам обіцяє» — каже вболівальник Володимир Котик.

Віталій Бунечко відбивається: в документах поданих до ДАБІ є розбіжності, саме тому реконструкцію не завершили вчасно. 

«Були певні розбіжності в документах, які були подані до ДАБІ, зараз ми ці розбіжності прибираємо і за тиждень знову подаємо на експертизу» — сказав голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

«Коли ми будемо грати вдома?» — запитав вболівальник Костянтин Суський.

«Я думаю, що ми до першої домашньої гри ФК Полісся введемо в експлуатацію» — відповів голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Розгнівані фанати вимагають рішучих дій та чітких термінів виконання, кажуть, якщо вимоги не будуть виконані, мітинги продовжаться. 

Вболівальники переконані процес затягнеться, за їхньою інформацією федерація футболу через численні порушення не дозволить стадіону пройти кваліфікацію.

Ультрас стоїть на своєму: вимога незмінна, стадіон має функціонувати, додаткові гроші на це не повинні виділятися. У протилежному випадку фанати обіцяють звертатися до правоохоронних органів