Скільки коштують квіти до 8 березня: ціни у Житомирі

8 березня – не тільки свято жіночності й краси, а й гаряча пора для квіткарів. Традиційні символи весни ще з зими у продажі, але напередодні 8 березня їх ціна зазвичай стає найвищою, проте попит на тюльпан всеодно шалений.. Продавчині запевняють: ціни бюджетні і у порівнянні з минулим роком вартість майже не відрізняється.

Зазвичай після свята 8 березня ціни на квіти знижуються, проте цьогоріч, цінник особливо не зміниться. 

Сьогодні за тюльпан беруть від 15 гривень за штуку. Ціни на ринках і в магазинах майже не відрізняються. В окремих студіях вартість тюльпанів сягає 35 гривень, однак там флористи запевняють, квітка стоятиме щонайменше 2 тижні. Одна троянда коштує від 20 гривень, а орхідея у горщику від 250 гривень.

Окрім цього на будь-який гаманець можна придбати вже готову композицію, обійдеться вона щонайменше у 100 гривень, за таку вартість пропонують квіти у кошику, до такої композиції входять хризантема, орхідея та нині модна гіпсофіла. Гарний букет тюльпанів можна знайти й за 300 гривень. 

Думки житомирян різняться: одні традиційно дарують квіти й іншого варіанту навіть не розглядають. Інші впевнені, за нинішні ціни на квіти варто дарувати щось більш практичне