У Житомирі поліція підозрює батька у вбивстві сина: чоловіка застрели із рушниці

756

До поліції надійшло повідомлення про убивство. На гарячу лінію зателефонував стурбований батько та повідомив про смерть свого сина через вогнепальне поранення. 

«Повідомлення надійшло від батька загиблого» — розповів начальник ГУНП в Житомирській області Юрій Олійник.

Квартиру, де сталося вбивство у передмісті винаймали двоє чоловіків: батько та син. Син ніде не працював і нерідко після спиртного ставав агресивним, і сварився із батьком, а напередодні події, увечері, до нього прийшов ще й знайомий, який залишився до наступного дня. Відтак у момент вбивства у квартирі перебували усі троє. Поліція допитала ймовірних причетних.     

Нині сказати хто вбивця поліція не береться. Однак після низки першочергових дій правоохоронці дійшли висновку: до злочину може бути причетний сам батько вбитого. Останній у скоєному не зізнається. 

«Поліція встановила, що до вказаного злочину може бути причетний саме батько, який і повідомив про злочин» — повідомив начальник ГУНП в Житомирській області Юрій Олійник.

Однак за попередніми даними зброя з якої було вбито 39-річного житомирянина належить батьку, хоч вона і ні на кого не зареєстрована. Звідки у чоловіка рушниця нині теж невідомо