Житомирські ультрас підтримали команду «Полісся» святковою ходою

712

Більше 16 років житомирський футбольний клуб «Полісся» не грав по-справжньому вдома. Центральний стадіон «Полісся» пройшов багатостраждальний шлях реконструкції і вже може приймати матчі. Ультрас стали рушійною силою в цьому процесі і приклали максимум зусиль, щоб клуб нарешті зіграв на рідному стадіоні. 

«Сьогодні святковий день для кожного житомирського вболівальника, тому що ми нарешті за багато років зіграємо на своєму рідному домашньому стадіоні. В нас в сій час не було команди, дуже довгий час йшла реконструкція, нарешті ми отримали дозвіл на те, щоб провести домашній, по-справжньому домашній матч в себе вдома. Тому що до цього ми були змушені, щоб підтримати команду на домашньому матчі, їздити в інші міста України» — сказав  представник ультрас «Полісся» Костянтин Суський.

На перший домашній матч «Полісся» вболівальники потрапити не змогли. Карантинні обмеження внесли свої корективи, та послабити відданий дух ультрас це не змогло. Підтримати улюблену команду прийшли близько сотні містян.  

Ультрас запевняє поки ремонті роботи на центральному стадіоні не завершились, будуть контролювати процес