Менш ніж за добу комунальні служби прибрали стихійне сміттєзвалище

Не минуло й дня, як в одному з наших сюжетів ми розповіли про стихійне сміттєзвалище по вулиці Івана Гонти. І вже сьогодні від самого ранку комунальні служби прибирають засмічену територію.

Повідомлення про надлишкове сміття працівники комунальних служб зазвичай отримують від водіїв сміттєвозів. Цей випадок не став винятком.

В КАТП 0628 зізнаються, в їх обов’язки входить прибирати сміття в межах 5 метрів від контейнерів. Та створення сміттєзвалища навколо контролювати не можуть.

Постійною проблемою на даному майданчику є те, що працівники ринку самостійно переміщують сміттєві баки в інше місце. Тому встановлення додаткових контейнерів не змінить ситуацію.

Усю територію комунальники прибирати не збираються. Адже для цього необхідне відповідне розпорядження від міської ради.

«За розпорядженням Сергія Володимировича ми це все, дорогу приберемо. А оце все, що ви бачите на цей бік, це ми вже за розпорядженням міської ради. Вони, не знаю, як там ці всі розпорядження йдуть, як доходять до комунального підприємства. В минулому році ми прибрали тут, в нас нічого взагалі н було, ні жодної палочки, нічого, все прибрали. Зараз ви бачите яка ситуація. Дорогу і де майданчик стоїть ми сьогодні приберемо. Все буде як треба» — повідомив логіст КП «КАТП 0628» Олександр Фольверт