У Житомирі чекають презентації документального фільму про Сергія Корольова

«Незламний. Шлях до мрії» - продовження проєкту «Невідоме про відомих», знятий на замовлення департаменту освіти міської ради. Зйомки стрічки закінчились майже рік тому, восени він був зданий та готовий до показу. Та введення локдауну внесло свої корективи.

Творці фільму зізнаються, в межах бюджету зробили все можливе для фільму. Зйомки стрічки відбувались за фінансової підтримки Житомирської міської ради, та деякі кошти доводилось шукати самостійно.

Роботою житомирських творців зацікавились відомі медіасервіси для перегляду кінофільмів. З одним з них нині команда веде активні переговори.

«Зараз ведуться перемовини нашим продюсерським центром з дуже потужним відомим інтернет-майданчиком. Ми зараз в стадії підписання договору. Навіть якщо, ми вже подумали так, якщо в нас не вийде за рахунок локдауну презентація саме так, тоді ми презентуємо його просто в онлайн-режимі. Можливо зробимо якусь пресконференцію, не можливо, мабуть, так і будемо робити. Так що у нас зараз в стадії підписання договору. Я думаю до кінця місяця ми з ним підпишемо ці договори і все буде добре» — розповідає режисер фільму Петро Авраменко

Для зйомок фільму творча команда подорожувала усією Україною. Участь у створені кінострічки взяло чимало житомирян. Усіх об’єднало одне – ідея та бажання.