Як відзначають Міжнародний день рок-н-ролу у Житомирі?

Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день рок-н-ролу. Свято бере свій початок з 50-х років минулого століття і з того часу святкується щорічно. Для багатьох рок-н-рол це більше ніж музика.

Рок музика - це не завжди тільки гра на музичних інструментах. Іноді це монотонна робота з електроннимим схемами та паяльником. Адже, кожен музикант хоче, щоб його інструмент мав своє, особливе, звучання. Василь – не виняток.

З музикою своє життя Дмитро повязав ще в дитинстві, коли випадково почув по телебаченю пісню, яка змінила його життя. Вже сьогодні він успішний композитор.

Андрій Собич зацікавився рок-музикою з підліткового віку. Слухав батькові пластівки та мріяв стати зіркою.

Здійснити підліткову мрію та створити власний рок-гурт, Андрію, вдалося лише у минулому році, коли він ініціював власний проєкт у ютубі «100 тижнів до рок-зірки».

Через карантин багато гуртів зупинили свою концертну діяльність та перейшли у формат постійних репетицій і створення нового матеріалу.

Музиканти впевнені рок музика залишається актуальною і сьогодні.

«Те що я спостерігаю: рок-музика трансформується, але її основа, її стержень - це такий бунтарський мотив, прояв молодого покоління - він залишається актуальним» — розповідає композитор Дмитрій Голуб