Податківці Житомирщини розповіли, як отримати ліцензію в «червоній» зоні

841

Податківці Житомирщини вкотре нагадують про обов’язкове ліцензування для торгівлі та зберігання паливно-мастильних матеріалів, тютюнових та лікеро-горілчаних виробів. 

«Податкова служба є як фіскальний орган, так і сервісний. З метою легалізації незаконних операцій є видача ліцензій, які б надавали законні умови та вимоги, для здійснення відповідних видів діяльності» — повідомив заступник начальника ГУ ДПС у Житомирській області Ігор Завгородній.

Від початку року в ГУ ДПС в Житомирській області видали 837 ліцензій на продаж алкоголю, 637 на продаж тютюнових виробів, 13 на роздрібний продаж  та 69 на зберігання паливно-мастильних матеріалів. Також податківці можуть переоформити або ж призупинити ліцензії. 

Для того, щоб отримати ліцензію платник податків повинен подати заяву — документ, який підтверджує сплату та, якщо ж це ліцензування на продаж або зберігання пального, треба подати пакет документів визначений законом 481. 

Допоки наша область перебуває в «червоній» карантинній зоні. ГУ ДПС в Житомирській області приймає всю кореспонденцію  у тому числі заяви на отримання, переоформлення, внесення чергового платежу за ліцензією через поштові скриньки, які розташовані за адресами: м. Житомир вулиця Юрка Тютюнника, 7 та Майдан Перемоги, 2.

У разі гострої необхідності отримати ліцензію можна у середу та п’ятницю у Центрі обслуговування платників Житомирської ДПІ, Майдан Перемоги, 2 з 9 до 12 години за попереднім записом по телефону 0412 47-15-75; 0412 41-85-37