Благодійний фонд «Місія в Україну» потребує нового великого приміщення

Благодійний фонд «Місія в Україну» з 1998-го року підтримує найуразливіших громадян нашого суспільства. Кожного дня близько сотні дітей отримує необхідну допомогу.

«Ми надаємо реабілітаційну допомогу діткам з патологіями нервової системи, м’язової системи, дітям з аутизмом, з затримками психічного та мовного розвитку» —  повідомив головний лікар БФ «Місія в Україну» Олександр Башек.

Програма реабілітації фонду є індивідуальною для кожної дитини. Послуги «Місії» різноманітні: від розвиваючих занять з психологами до літніх сімейних таборів. Головне – видимий результат кожного пацієнта.

За рік на реабілітації до центру приходить більше 300-т дітей. Однак попит набагато більший. Та вмістити всіх стіни фонду не в змозі.

З дітлахами в приміщені працює 35 людей. Схожого центру в Житомирі немає. Тому розширення необхідне, аби допомогу змогли отримати усі бажаючі. 

На будівництво нового центру «Місії в Україну» влада міста виділила ділянку землі. Та роботи нині довелось зупинити на невизначений термін