У Житомирі депутат партії ОПЗЖ привітав містян з Днем перемоги, використавши фото німецьких солдатів

Житомирський депутат політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» гучно привітав містян з наступаючим Днем перемоги. На бігборді під фразою «Дякуємо за життя» розміщено фото солдатів нацистської Німеччини та перевернутий прапор України. Реклама відразу розлетілася мережею та викликала хвилю обурення. Однак політик швидко зорієнтувався та поспішив прибрати бігборди.

Керівництво ж фракції ОПЗЖ висловлює своє обурення та запевняє, ніякого відношення до цього не мають, адже макет борду депутат з ними не погоджував.

«Це неприпустимо. Справа в тому, що цей сюжет, який розміщений на бордах, не погоджений ні з ким абсолютно. Це обласний депутат на свій власний розсуд розмістив і в тому числі бренд партії розмістив на цьому борді. Тому власне точно буде зібрана політрада обласної організації і наразі я знаю, що буде з цього приводу і питання розглядатися на рівні центральної політради» — повідомила голова фракції ОПЗЖ Житомирської міської ради Наталія Леонченко.

В рекламній агенції «Вектор-плюс», яка розміщувала бігборд, коментувати ситуацію відмовляються. Цікавою несподіванкою виявилось те, що зареєстрованим керівником компанії є батько обласного депутата. Сам же депутат спочатку не наважувався розмовляти з журналістами.

В свою чергу, партія ОПЗЖ не бажає залишати цей випадок непоміченим, адже це псує їх репутацію. Таким чином обласному депутату загрожують серйозні наслідки. 

«Власне будемо робити висновки і приймати рішення щодо цього випадку. Я думаю, що аж до виключення з партії і відклику депутата» — сказала голова фракції ОПЗЖ Житомирської міської ради Наталія Леонченко.

Під завісу дня депутат опублікував офіційну відповідь зазначивши, що це прикра випадковість і вже до 4 травня борди будуть замінені