Нова пошта запустила акцію «Кур’єрська доставка зі знижкою 25 грн»

609

Другий рік Україна живе в умовах пандемії та карантинних обмежень. Все частіше люди заради власної безпеки надають перевагу безконтактній доставці, аніж самостійному походу до магазину. Стає доступною доставка не лише продуктів, а й товарів медичного значення. 

Зараз, коли найкращий захист для кожного з нас – залишатися вдома, Нова пошта подбала про те, щоб забезпечити своїх клієнтів життєво важливими потребами. Одна з таких – своєчасна доставка товарів медичного значення.

Акція «Кур’єрська доставка зі знижкою» - це можливість вигідно придбати широкий асортимент медичних препаратів, косметики, предметів особистої гігієни та засобів догляду за дітьми на інтернет-платформах та сайтах аптек-партнерів. Учасники акції отримують знижку на кур’єрську доставку від 25 грн, що дорівнює ціні доставки до відділення. 

«Суть полягає в тому, що зараз карантин, люди стали дуже часто замовляти ліки онлайн. Зробили таку акцію, щоб людям було і вигідніше, і зручніше» — повідомив працівник Нової пошти Анатолій Котенко.

В рамках акції замовлення доставляють відразу до дверей у зручний для вас час. Враховуючи це, клієнту не потрібно йти до відділення, оплата відбувається безконтактно та безпечно.

Все, що потрібно від клієнта – зробити замовлення на сайті аптеки-партнера, яких налічується 26. Замовити онлайн легко: потрібно зайти на сайт аптек-партнерів, обрати адресне кур'єрське відправлення Новою поштою, внести свої дані та оформити одним натисканням на клавішу.

Акція триває до 31 травня включно. Однак, зізнаються працівники Нової пошти, вже сьогодні послугами скористалося чимало клієнтів