У Житомирській спеціальній школі відкрили танцювальний гурток з мажорет спорту

933

Два місяці тому в Жовтневому палаці в Києві презентували перше в Україні дитяче танцювальне шоу «Лускунчик». Його виконавці — 150 дітей віком від 3 до 18 років. Постановниця казки на сучасний лад — вчителька Новопечерської школи Анна Домніч. Шоу — благодійне: за кошти з продажу квитків відкрили танцювальну студію з мажорет спорту в Житомирській спеціальній школі для дітей з порушеннями інтелектуального розвитку. 

У гуртку займається 24 дівчинки з 4 по 9 клас. Діти готуються до виступу у столичному Жовтневому палаці  разом з вихованцями Новопечерської школи. Це грандіозний інклюзивний проект. 

Вихованці Житомирської спеціальної школи бачили танцювальне шоу «Лускунчик», зараз залюбки ходять на гурток, кажуть також хочуть виступати на великій сцені. 

Постановниця казки Анна Домніч ділиться планами на майбутнє.

«На майбутнє плануємо розвивати цей проект і у всій Україні запустити подібні студії, розширювати його, робити його глобальним, і давати дітям можливість, так, як ми його відкриваємо від проекту «Перша професія», так само на уроках будемо їх навчати» — повідомила викладач Новопечерської школи (м. Київ) Анна Домнич