Популяризація спорту: представники органів місцевого самоврядування змагалися між собою в ХІ Спартакіаді

797

Щорічно спартакіада проводиться з настільного тенісу, мініфутболу, волейболу, шахів та шашок. Змагаються під вже традиційним гаслом «Спорт об’єднує всіх в одну команду». Таким чином представники місцевого самоврядування намагаються популяризувати спорт серед молоді, навіть за умови «не хочу», кажуть, варто не забувати про слово «треба».

«Саме головне, що ми хочемо показати, що потрібно займатися. Зараз є інфраструктура, зали, стадіони, потрібно тільки бажання» — повідомила заступниця міського голови Марія Місюрова.

Марія Місюрова у спорті з 10 років, обрати напрямок саме настільний теніс допомогла мама і більшу частину спортивних років заступниця міського голови займалася професійно, тож має звання кандидат в майстри спорту. Зізнається, їй теж доводилось боротися із небажанням займатися, однак любов до спорту перевершила лінь. Сьогодні спортсменка вийшла переможницею у І етапі змагань. 

«Передусім — це перемога над самим собою. Давайте будемо казати відверто, що всі ми не хочемо займатися, але ти розумієш, що потрібно, що потрібно щось змінити і тоді ти вже робиш над собою зусилля» — додала заступниця міського голови Марія Місюрова.

Сьогодні до традиційних обласних змагань долучилися ще представники обласної ради, районної ради, Новогуйвинської, Станишівської, Черняхівської та Глибочицької ОТГ. Усі учасники з дитинства у спорті.

Депутат Станишівської ОТГ розповідає його життя із футболом пов’язано вже 20 років, постійно бере участь у районних змаганнях та турнірах, своїм прикладом намагаються більше дітей громади долучити до спорту. Сьогодні їхні суперники Глибочицька ОТГ та райрада. 

Поряд із футбольним майданчиком розташовані столи із шахами та шашками, тут панує тиша, на відміну від інших, кожен продумує свою стратегію ходів