Благодійну ініціативу «Крапля до краплі» започаткували проєкт «Донор UA» та бренд «Природне джерело»

834

Благодійну ініціативу «Крапля до краплі» започаткували у жовтні минулого року проєкт «Донор UA» та бренд «Природне джерело». Усе, що потрібно зробити — це прийти в Центр крові стати донором, крові, плазми, тромбоцитів чи гранулоцитів. Після цього ви безкоштовно отримуєте пляшку води від Групи компаній «Нові продукти», бренду «Природне джерело». 

Проєкт «Крапля до краплі» довгостроковий, наразі вже зібрано понад 900 тисяч гривень, залучили більше  4 тисячі донорів.

Сергій Товщик вже більше 5 років здає кров та рятує людські життя і знає наскільки важливо  долучатися до таких проєктів, як «Крапля до краплі».

Студент-медик Максим вперше прийшов здавати кров, вперше давав інтерв’ю, наполегливий, свідомий та цілеспрямований хлопець, каже має амбітні плани стати Почесним донором. 

У Центрі крові завжди вдячні організаціям, які допомагають та залучають донорів, адже головна та спільна мета — врятувати життя!

Благодійна ініціатива «Крапля до краплі» постійно допомагає Центрам крові. Кожен охочий, може зареєструватися на офіційному сайті  «Донор UA» та долучитися до благодійності!