У Житомирі відкрили слідчий та оперативний відділи територіального управління ДБР

У Житомирі відкрили слідчий та оперативний відділи територіального управління ДБР розташованого у місті Хмельницькому. 

«На сьогоднішній день у нас створені оперативні підрозділи, це дає нам змогу документувати протиправну діяльність, які згідно з підслідністю ДБР, це високопосадовці, правоохоронні органи, військові формування, судді, представники державної влади та місцевого самоуправління» — повідомив директор ТУ ДБР розташованого у місті Хмельницькому Владислав Васильєв.

Штат Житомирського відділу ДБР 25 осіб. Всі вони мають досвід оперативної практики не менше 5 років в інших правоохоронних органах. Середнє навантаження на одного слідчого понад 100 кримінальних проваджень. Оклад в оперативного співробітника та слідчого 42 тисячі гривень, а з надбавками набагато більше, зазначають у ДБР.

У ДБР розповідають, вивчили оперативну обстановку Житомирщини та зробили аналітику, тепер працюють над пріоритетними напрямками.

Проводить Державне бюро розслідувань і профілактику кримінальних правопорушень серед правоохоронців. Кажуть, плідно співпрацюють з внутрішньою безпекою Національної поліції. 

Також відзвітували про результати за 2.5 роки роботи територіального управління.

Звертатися з підозрою  у вчиненні кримінальних правопорушень суддями, військовими, працівниками правоохоронних органів,  інших представників державної влади та органів місцевого самоврядування можна зателефонувавши на гарячу лінію 098 777 34 02, або ж звернутися в кімнату прийому громадян, яка працює цілодобово за адресою: місто Житомир, вулиця Перемоги, 54