У Житомирі відбувся перший відкритий чемпіонат з кікбоксингу ISKA

900

У Житомирі відбувся перший відкритий чемпіонат з кікбоксингу ISKA. Участь у змаганнях взяли близько 160-ти спортсменів з різних областей України. Спортсмени боролися у дисциплінах К-1, лоу-кік, К-1 лайт та лайт-контакт.

Федерація кікбоксингу ISKA в Житомирі існує лише рік і за цей час вже підготувала 8 кандидатів у майстри спорту та 13 чемпіонів України. В цих змаганнях взяли участь 14 команд з Львівської, Луцької, Рівненської, Київської та Житомирської областей. 

«Сьогодні ми проводимо перший відкритий чемпіонат міста Житомира з кікбоксингу за версією ІСКА в 4-х розділах. 2 розділи – повно контактні поєдинки рингові дисципліни К-1 та лоу кік. 2 розділи проводяться на татамі. Це К-1 лайт та лайт-контакт» — розповів голова Житомирської обласної федерації ISKA Ярослав Кобель.

Над організацією змагань працювала ціла команда людей. Зізнаються, піклувались про кожну дрібницю, щоб усі учасники почували себе комфортно.

Підтримати розвиток кікбоксингу вирішило чимало компаній та підприємств Житомира. За це кожен спонсор отримав нагороди та подяки, адже, як зізнаються організатори, без їх допомоги змагань могло і не бути. 

Поєдинки відбувались як на татамі, так і на рингу. Серед учасників присутні представники різних вікових категорій. Наймолодшому спортсмену команди Житомира Ярослава всього 8 років, з яких кікбоксингом займається вже 3. 

Учасники старших вікових категорій під час бою показують свої сили на повну. Влад від команди Бучи займається кікбоксингом вже 2 роки. За цей час спортсмен провів 60 поєдинків.  

Метою чемпіонату є популяризація кікбоксингу ІСКА та перевірка рівня підготовки спортсменів до чемпіонату України, який запланований у червні місяці. 

За результатами змагань перше командне місце виборола команда «Реформа» з Ірпеня, друге посіла команда з міста Львів, третє зайняли господарі турніру – команда Житомира