Безліч подарунків та незабутніх емоцій: У Житомирі вшістнадцяте відбулося Свято морозива

Сьогодні на вулицях Житомира можна зустріти сяючі очі дітлахів та задоволених батьків. Адже початок літа — це пора яскравих вражень, найкращого морозива та святкового настрою, який вже вшістнадцяте дарує лідер українського ринку морозива — компанія «Рудь». 

Минулоріч свято довелося відкласти, однак нині, після усіх ковідних перепетій вже усім відомий фестиваль морозива знову радує житомирян й жителів усієї України. Але полічити скільки вже було організовано свят морозива дуже важко.

«Сотні свят морозива. Ми не рахували. Ми проводимо його не лише в Житомирі, а й по всій Україні» — повідомив президент компанії «Рудь» Петро Рудь.

Зокрема збільшили кількість атракціонів та розваг, додали нові майстер-класи. Серед новинок — квест: усі, хто виконав умови автоматично стають учасниками розіграшу та отримують гарантований приз. Люди мають пофантазувати та вигадати новий смак морозива, якого у виробництві Житомирського маслозаводу ще не має, тож можливо саме ваша пропозиція стане наступною новинкою компанії «Рудь».

Напевно вже немає країни, яка б не знала торгову марку «Рудь», це вже так званий «житомирський бренд». Щороку захід вдосконалюється й набирає обертів. Цьогоріч свято морозива перетворилося у масштабний фестиваль. У центрі міста розгорнули 50 наметів й залучили більше 150 чоловік персоналу. 

«Компанія Рудь вже давно стала брендом міста Житомир. Дуже приємно коли ти у відпустці або у відрядженні десь у Європі, і бачиш лейб морозива Рудь і це класно» — сказав міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

Цьогоріч вперше за 16 років історії свята до організації та фінансових питань долучилися міська та обласна влада. Й на досягнутому зупинятися не збираються, обіцяють, вже у наступному році, свято набуде міжнародного масштабу