У Житомирі відбулась зустріч Асоціації ветеранів Житомирщини з Міністром у справах ветеранів України

На зустріч із Міністром у справах ветеранів прибуло майже 300 представників ветерансько-громадських організацій майже з усієї області. Мета кожного з них відкрити очі на правду. 

Поставити питання представникам міністерства хотіли мало не всі присутні, адже у кожного накопичилось чимало проблем. До мікрофону по черзі підходили представники різних організацій та ветеранських категорій. Однією з перших підняли тему підробки посвідчення учасника бойових дій. Цю проблему міністр визнає та розуміє. Однак вирішити це питання не просто, адже прослідкувати за кожним вони не в змозі. 

Окрім цього ветерани занепокоєні пенсійним забезпеченням працівників ЗСУ, прикордонників, органів внутрішніх справ. Напередодні по всій країні проходили відповідні мирні акції. 

Держава звітувала, що ветеранам війни та сім’ям загиблих було надано житло. Однак які умови та стан цих помешкань ніхто не говорив.

Не оминули й питання ветеранського спорту, який наразі активно підтримують у міністерстві. Однак за цим, на думку учасників з’їзду, почали менше приділяти увагу оздоровленню учасників бойових дій.

З’їзд став першим кроком для налагодження комунікації між ветеранами та владою. Міністр наполягає, що така синергія допоможе вирішувати якомога більше проблем ветеранів