У позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Супутник» розпочалась друга зміна

Хвойні дерева, свіже повітря та велика територія з басейном. Після річної перерви у зв’язку з карантином табір «Супутник» знову наповнився атмосферою дитинства та мрій. Діти від 7 до 16-ти років приїхали вже на другу зміну задля відпочинку та оздоровлення, деякі з них повертаються сюди вшосте. 

Загальна кількість дітей, які можуть одночасно перебувати в таборі за одну зміну – 225. Однак пандемія коронавірусу внесла свої корективи в роботу закладу.

Кожен загін має свого вожатого, який стає справжнім другом для дітей. Щоденно після сніданку вони працюють з хлопцями та дівчатами на свіжому повітрі: створюють аплікації, малюнки, вивчають танці та готують флешмоби. 

Годують дітлахів 6 разів на день. Щоденно вони отримують свіжі фрукти та овочі. Дехто зізнається, в «Супутнику» готують краще, ніж в школі, а улюблені страви – борщ з салом та часником, а також фрикадельки.

Потрапити до табору можуть лише представники пільгових категорій. Традиційно на третю зміну відпочивають дітки з інвалідністю разом з батьками. Запевняють, з інклюзивної точки зору заклад оснащений повністю