Житомир зустрів виїзний модуль випускників Києво-Могилянської бізнес-школи

Києво-Могилянська бізнес школа – місце, де готують лідерів, які прагнуть змін. Програми дозволяють здобувати різні навички: від топ-менеджера до засновників власної справи. Та для усіх цих напрямків важливі інновації, які в наш час застарівають. Тому для компаній такий важливий обмін досвідом та взаємодія.

Одним із прикладів успішної та дійсно дієвої бізнес-моделі у Житомирі є «Євроголд Індестріз ЛТД». Це компанія світового рівня, пріоритетом якої є якість, екологічність та ефективність виробництва. Засноване у 2002-му році підприємство наразі є одним з найбільших на глобальному ринку побутових товарів.

«Є лідером у виробництві побутових товарів, прасувальних дошок, драбин, сушарок для білизни. Виробляємо продукцію високої якості. Ми намагаємося бути швидшими у поставках продукції, якщо говорити про локальні ринки або європейський ринок, якщо порівнювати нас з товаром із Китаю або Туреччини. Надійність, гнучкість, ну і звичайно європейське походження, тому що власники компанії європейці. Ми знаходимось в Європі і це наш основний цільовий ринок. Завдяки концентрації на таких перевагах або ключових якостях ми будуємо свій бізнес» — повідомив генеральний директор ІП «Eurogold Industries LTD» Михайло Шепетько.

Ознайомитись із роботою підприємства змогли і випускники Києво-Могилянської бізнес школи. Група топ-менеджерів відвідали виробництво, поспілкувались з працівниками та обмінялись бізнес-досвідом. Зізнаються, не очікували побачити у Житомирі компанію такого рівня.

На 2021 рік Житомир перебуває на шляху стратегії свого розвитку і завдяки взаємодії держави, суспільства, науки та бізнесу скоро може стати великим промисловим містом